Welkom op onze nieuwe website!

De website is geheel aangepakt en aan de laatste wensen aangepast. Onder andere is ons nieuwe logo boven iedere pagina geplaatst.

Maar wat nog veel mooier is, is dat klanten hun review kunnen plaatsen op onze review pagina.

Ook kunnen klanten én vooral toekomstige klanten een vraag stellen op onze vragen pagina’s. Zo kunt u al uw algemene vragen, vragen over fitness activiteiten & over onze voedingsbegeleiding stellen op de betreffende pagina’s. Wij streven ernaar, op werkdagen, binnen 24 uur op uw vraag te reageren.

Ook komt al het laatste nieuws, net als op onze facebook pagina, op onze nieuwspagina te staan. Dus wilt u al onze aanbiedingen, laatste nieuws en aangepaste trainings- & openingstijden weten, kijk dan regelmatig op onze nieuwspagina & vindt onze facebook pagina leuk!

U wilt direct online inschrijven? Dat kan… op onze online inschrijven pagina, kunt u alvast uw gegevens invullen. U kunt er ook voor kiezen om later uw abonnement uit te zoeken. Wij zullen z.s.m. telefonisch contact met u opnemen voor het maken van de eerste afspraak.

Om een beeld te krijgen van welke training en/of aanpak bij u past kunt u op de nieuwe website een persoonlijk trainingsadvies krijgen. Dit wordt in de toekomst nog verder uitgebreid, maar het geeft al een goed beeld van uit optimale training en aanpak.