Laagste prijs garantie! Voedingssupplementen inclusief advies door onze adviseurs:

Iedereen is van harte welkom in ons centrum voor de aanschaf van voedingssupplementen met de juiste adviezen. Zowel leden van ons centrum als niet-leden maken naar alle tevredenheid gebruik van onze voedingssupplementen.
In onze sportkantine hebben we meerdere schappen met voedingssupplementen van verschillende gangbare en betaalbare merken op voorraad.
Het gebruik van voedingssupplementen kan voor iedereen de juiste dagelijkse aanvulling verzorgen; denk onder andere aan afvallen, spiermassa opbouw, spierherstel, gewrichtsklachten, spierkrampen, blessure/klachten herstel, weerstand verhogen, snelle energie voor duursporten.

Fitness Way of Life kiest voor kwaliteit tegen de laagste prijs. We vergelijken regelmatig de verschillende merken en kiezen het voor beste product. Uiteraard wordt naar de prijs gekeken, maar vooral in vergelijking met de kwaliteit qua samenstelling.

Dit brengt vele voordelen met zich mee;

  • Goedkoopste voedingssupplementen; voor uw doelstelling. Doordat we niet aan 1 merk gebonden zijn, zullen onze deskundige voedingsadviseurs geheel kosteloos het beste product bij uw doel vinden.
  • Er wordt gekeken naar de samenstelling in combinatie met de prijs – kwaliteitsverhoudingen.
  • Zo kunt u voor een zeer hoogwaardig product kiezen tegen een betaalbare prijs of het goedkoopste product voor uw doelstelling.
  • Goedkoopste voedingssupplementen; door onze prijs-kwaliteit onderzoeken. Komt u ergens anders in Nederland hetzelfde product tegen voor een lagere prijs, laat u dat ons dan weten en dan zullen wij deze prijs hanteren.

Altijd de beste keus voor de laagste prijs, vraag onze voedingsadviseurs naar het product voor uw doelstelling!!

Voedingssupplementen in de regio van Damwoude en Dokkum haalt u natuurlijk bij Way of Life