Fitness Way of Life staat voor 100% professionele begeleiding in een ontspannen sfeer!

Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding en een indruk van ons centrum…

Bent je snel moe? Je voelt je snel futteloos? Je wilt wat kilootjes kwijt? Je hebt last van spier- of gewrichtsklachten? Of je wilt gewoon aan je algehele fitheid werken en bijvoorbeeld spierkracht en -massa opbouwen?

Onze ‘Personal Trainers’ helpen je graag verder…

Naar aanleiding van jouw doelstelling en eventuele klachten wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Je wordt tijdens de trainingen door onze rijkserkende fitnessinstructeurs begeleid en stap voor stap wegwijs gemaakt met de fitnesstrainingen.Tijdens de gezondheidstesten wordt, indien je dit wenst, jouw algehele fitheid getest.

Met regelmaat wordt de training en vooruitgang doorgenomen. Naar aanleiding hiervan wordt een nieuw gericht trainingsprogramma met je opgesteld zodat je steeds effectief blijft trainen.Men is verzekerd van constante begeleiding door rijks-gediplomeerde instructeurs en instructrices.Alle instructeurs zijn Personal trainers. Dit houdt in dat er altijd onder continu individuele begeleiding naar jouw doel toe gestreefd wordt.

De instructeurs zijn fulltime aanwezig, zodat ze je de optimale begeleiding geven en altijd te woord zullen staan voor jouw vragen over de trainingen en gezondheid.Zeer gevarieerde trainingsprogramma’s voor variatie van jouw training.

Door middel van gezondheidsadviezen, voedingsadviezen, testen kan jouw persoonlijk programma samengesteld worden.

Training is verstoring van het evenwicht door lichamelijke arbeid, waardoor het lichaam zich wil aanpassen. Het lichaam reageert hierop waardoor de volgende prikkel meer moet zijn (overload) wil men progressie in de prestatie krijgen.

Een doelstelling van fitness kan zijn:

Afvallen, gezonder voelen, een prestatie verbetering, hoog te eindigen op de competitieladder, het verbeteren van een persoonlijk record, voorbereiden op een doe – vakantie, verbetering van kracht (bij kracht training).Bij verbetering voor sportprestaties krijgt men een specifiek schema.Trainingsprikkels zijn specifiek als de structuur van de beweging, het karakter van de spiercontracties, het overheersende energiesysteem en het herstel van dat energiesysteem hetzelfde zijn als de wedstrijdbeweging.

Trainingsprikkels zijn algemeen als ze alle spiergroepen onafhankelijk van de wedstrijdspecialiteit. Bv. Het creëren van een spierkorset. Een bodybuild training is voor een bodybuilder specifiek en voor een atleet algemene krachttraining (basis en preventie). Trainingsprikkels zijn veelzijdig doelgericht als het karakter van de spiercontractie hetzelfde is als die in de wedstrijdbeweging. De bewegingsstructuur hoeft niet hetzelfde te zijn. Over het algemeen is het doel van de meeste bezoekers algemene fitheid, vergroten van kracht, blessurepreventie en blessurebestrijding.

In ons centrum staan meer dan 100 fitnessapparaten van het topmerk Technogym®.

De toestellen zijn voorzien van unieke technieken, die een evenwichtige inspanning van jouw lichaam garanderen. Onze apparatuur biedt een grote variatie voor jouw persoonlijk trainingsprogramma. Uiterst veilig en zeer gemakkelijk te bedienen. Differentiatie – niveau’s uiteenlopend van topsporters tot de ongetrainde beginnende fitnessbeoefenaars.

Fitness Way of Life -» zonder gebruik en/of gebruikers van anabole steroïden.

Meld je direct aan!
onze Fitness tarieven!

Fitness is voor iedereen geschikt. Wat de doelstelling ook is, we zullen zorgdragen voor een gevarieerde & doelgerichte training!

Doelstelling: van algehele fitheid, spiermassa opbouw, uithoudingsvermogen verbetering tot afslanken. Of gewoon lekker voor de ontspanning.Met de fitness trainingen die door onze fitnessinstructeurs ondersteund worden, zit je altijd goed.

Leeftijd: 10 tot ± 85 jaar

Sportervaring: Geen ervaring noodzakelijk. Onze rijkserkende instructeurs begeleiden jouw naar je doelstelling, op jouw niveau.

Fitness Way of Life is dé Natural – Sportschool van het noorden.

Bij Fitness Way of Life is men zeker van constante begeleiding door rijksgediplomeerde instructeurs en instructrices.Fitness is voor iedereen geschikt.

De leeftijden variëren van ongeveer 10 jaar tot dik in de 80! Of u nou kilo’s kwijt wilt, of juist aan wilt komen of fitter wilt worden, iedereen voelt zich thuis bij ‘Way of Life’. Onze instructeurs zullen u tijdens de eerste trainingen persoonlijk gaan begeleiden zodat u een goede indruk krijgt van de trainingen.

Er wordt direct naar uw doel toe gewerkt en op uw eventuele klachten ingespeeld. Aangezien zeer regelmatig nieuwe leden aanmelden, wordt er niet op elkaar gelet. Of iemand nou licht of zwaar traint, iedereen sport op eigen niveau en doelstelling.