Fitness Way of Life heeft sinds enkele jaren Switching in haar fitnesscentrum. Switching is een even plezierige als functionele versie van health training waarin supertoegankelijke confessionele toestellen de basis leggen voor een zeer gevarieerde en vooral speelse lichaamstraining voor jong en oud.

De nadruk in het centrum ligt op de persoonlijke benadering. De doelstelling van iedere bezoeker wordt individueel behandeld.
Met meer dan 25 jaar ervaring weet men bij Fitness Way of Life wat de mens bezig houdt op het gebied van bewegen.
Switching is een fantastische aanvulling op het grote aanbod Techno-gym fitness- en cardioapparatuur.

 

Reeds bij een eerste blik op de Switching toestellen valt het op dat de Italiaanse fabrikant TECA heeft gekozen voor vrolijkheid. “Move Together”, samen bewegen staat vermeld op de toestellen. En daar tekent Switching ook voor. 

Switching biedt een combinatie van krachttraining en cardiovasculaire training. Je traint dus spieren en uithoudingsvermogen samen en dat in een les van soms niet meer dan een half uur! Want als je in combinaties je gehele lichaam traint kun je in minder tijd vooruitgang boeken.

 

Maar dan moet het ook gewoon leuk zijn. Met het uitdagende “Switching” wisselen de deelnemers tussen de zeer gevarieerde toestellen. De groepsgrootte is net naar gelang het aantal enthousiaste deelnemers dat zich meldt. De muziek ondersteunt zodat succes gegarandeerd is…

 

Iedereen traint op de Switchingtoestellen in staande positie. Je loopt als het ware zo het toestel in en kunt direct aan de slag. Alleen het gewicht stel je in. Switching sluit aan op de kracht die je in het dagelijks leven nodig hebt. Ook daar werk je veelal in staande positie met weerstanden. Je lichaam stabiliseert zich dan. En in die stabilisatie gebruik je meerdere spieren samen.

Is Switching zwaar? Krijg je er dikke spieren van? Nee, goed trainen is niet per definitie zwaar. En de zogenaamde gewichtskolom van ieder Switching toestel is licht in vergelijking met de krachttoestellen die iedereen kent. Leuk aan Switching is ook dat het niet uitmaakt hoeveel gewicht je kiest. Want als het tegenvalt, neem je toch gewoon iets minder?

Niets staat u in de weg om en keer een Switching sessie mee te maken. Voor velen is deze manier van trainen weldadig.

Switching3

Want Switching is kort, uitdagend, functioneel en herkenbaar.

Switcht u mee?