Fysiotherapie Way of Life

Gevestigd in het centrum van Fitness Way of Life. Door gebruik van alle faciliteiten, in het centrum, wordt een snel en effectief resultaat behaald.

Fysiotherapie Damwâld

Fysiotherapie Way of Life is gespecialiseerd in gerichte klachtenbehandeling, oefentherapie & revalidatie. Kortom alles op het gebied van klachten en blessures kan door ons professionele team behandeld worden.

De fysiotherapie praktijk is een onmisbare aanvulling bij Fitness Way of Life. Er treedt binnen korte termijn klachtenvermindering op en bij anderen zijn de klachten zelfs geheel verdwenen!

Fitness Way of Life werkt nou samen met de gehele Fysiotherapie praktijk, dit in het fitnesscentrum gevestigd is, en de sport- & fysiotherapeuten, waardoor de kwaliteit op het gebied van klachtenbehandelingen zo hoog mogelijk is.
U kunt bij ons professionele team terecht voor onder andere klachtenbehandelingen, blessurepreventie, gezondheidsonderzoeken… vergoed volgens de voorwaarden van uw zorgverzekeraar…

Fysiotherapie is voor iedereen geschikt, van jong tot oud, van bewegingsbeperking tot zeer getraind, kortom heeft u klachten, aarzel niet en maak direct een afspraak.

  • 100% vergoeding, via de aanvullende verzekering, van jouw zorgverzekeraar
  • Tot 18 jaar altijd 100% vergoeding via jouw verzekering
  • Je kunt rechtstreeks een afspraak maken via tel. 0511-421195
    Geen huisarts verwijzing nodig

Veelgestelde vragen

Verzekerden tot 18 jaar hebben recht op (vergoeding van) negen fysiotherapie- of oefentherapiebehandelingen. Als die behandelingen niet het gewenste resultaat hebben, worden ook de volgende negen behandelingen vergoed. Verzekerden tot 18 jaar met een chronische aandoening krijgen na deze behandelingen ook nog vervolgbehandelingen vergoed.

Verzekerden van 18 jaar en ouder hebben alleen recht op (vergoeding van) fysiotherapie- of oefentherapiebehandelingen als er sprake is van een chronische aandoening die staat op de lijst voor chronische fysiotherapie. De eerste negen behandelingen bij zo’n chronische aandoening worden niet vergoed. Voor vergoeding van de eerste negen behandelingen en/of verdere vergoedingen bent u afhankelijk van de aanvullende verzekering.

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts.

Dat heeft voordelen. Zo komt u direct bij de specialist terecht en u kunt meteen aan uw herstel gaan werken. Voor iedereen is er dus wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk of specifieke fysieke klachten hebt aan bijvoorbeeld het bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie.

Direct een afspraak met de fysiotherapie maken

  • Telefonisch via 0511-421195
  • Kom gerust langs om aan de balie een afspraak te maken en voor verdere informatie
  • Of via het afspraken formulier

Maak een afspraak