Waarom Fitness Way of Life:

  • Persoonlijke begeleiding door rijks gediplomeerde fitnessinstructeurs en -instructrices.
  • Volledige hulp bij het behalen van uw doelstelling.
  • Indien na enige tijd uw doelstelling veranderd, helpen de instructeurs hier wederom mee.
  • Fitness Way of Life staat bekend om de goede sfeer en professionele begeleiding. Een gezellige sfeer staat bij Fitness Way of Life voorop.
  • Geen opzegtermijn. De abonnementen kunnen elke maand gewijzigd en opgezegd worden (geldt voor de maandelijkse abonnementen).
  • Zeer ruime keus van Technogym fitness- en cardio apparatuur.
  • Het is een individuele sport, wat als groot voordeel heeft dat u niet aan tijd gebonden bent. Variërend van 's ochtends, 's middags of 's avonds van een minder dan een half uur sporten tot meer dan drie uur.
  • Fitness Way of Life is een Natural fitnesscentrum, waar het gebruik van anabole steroïden verboden is, zelfs het denken eraan.
  • Bij Fitness Way of Life staat een eerlijk advies voorop.

Voor een complete fitness- en cardio training met zeer veel variatie en perfecte begeleiding bent u bij Fitness Way of Life aan het beste en gezelligste adres. Fitnes Way of Life, de grootste met de beste kwaliteit op fitnessgebied. Kijk en vergelijk!!!

Gebouw1

Visie:

De laatste jaren is de doelstelling van de fitness aanzienlijk veranderd. Waar fitness 25 jaar geleden nog volledig draaide om krachttraining en bodybuilding, is tegenwoordig de fitness voor iedereen toegankelijk geworden.
Fitness Way of Life is een vooruitstrevend centrum die voornamelijk streeft naar perfectie. Dit is onder andere terug te vinden in de professionele begeleiding door onze gediplomeerde instructeurs.
Fitnesstraining bij Fitness Way of Life blijkt zo uniek en succesvol omdat op een gemakkelijke manier uw doelstelling te behalen valt. U kunt zich volledig ontspannen tijdens de trainingssessies en onze instructeurs zorgen ervoor dat u de maximale vooruitgang haalt, wat resulteert in het behalen van uw doelstelling.

 

Geschiedenis:

In 1986 zijn de eigenaren Simon en Minke Broersma van start gegaan met wat nu het grootste fitnesscentrum op fitnessgebied blijkt. Toen fitness nog in de kinderschoenen stond en de sport nog geheel onbekend was, hadden Simon en Minke al de passie en gedrevenheid om fitness groot te maken.
Door de steeds groter wordende vraag naar fitness hebben ze er steeds weer voor gekozen het centrum uit te breiden zodat het weer voorop in de markt liep en is het uitgebreide wellness complex ontstaan.

Hartelijk welkom in het grootste en gezelligste wellness centrum op fitnessgebied!!