FITNESS WAY OF LIFE  is BESTE FITNESSCLUB van de regio & 6e van Friesland!!

 Allereerst willen we al onze klanten van harte bedanken voor de vele stemmen en alle geweldige reacties die over ons centrum gegeven zijn!

In de afgelopen periode kregen al onze klanten de mogelijkheid om op ons te stemmen. Allereerst werd er massaal gestemd in de regionale ronde. Hier kwam Fitness Way of Life als beste uit de test met zowel de meeste stemmen als het hoogste cijfer! Tijdens de provinciale ronde hebben alle regionale winnaars tegen elkaar gestreden. Hier is Fitnes Way of Life als 6e uit de bus gekomen!

 

Goede sfeer en professionele begeleiding

 Uit de stemmen is gebleken dat onze klanten de goede sfeer en de professionele begeleiding door onze Personal Trainers het meeste waarderen. Tevens komt het grote aanbod op fitnessgebied naar voren. Dat is ook precies waar Fitness Way of Life voor staat. Wij bieden de beste kwaliteit met een uitstekende sfeer.

 ‘Het is erg mooi om een stukje waardering te krijgen voor de kwaliteit die we al meer dan 25 jaar bieden en steeds weer blijven verbeteren’ aldus Simon Broersma, eigenaar van Fitness Way of Life. ‘Het is altijd onze ‘way of life’ geweest. Dat willen we ook op onze klanten overbrengen.’