Ervaar een week lang GRATIS & VRIJBLIJVEND alle fitness- & Switching trainingen onder begeleiding van een Personal Trainer!

 

Altijd al eens willen weten wat de fitnesstrainingen van Fitness Way of Life zo uniek en leuk maakt? Maak dan direct een afspraak en ervaar het verschil!

Week-Gratis-Fitness-Way-of-Life

100% professionele begeleiding
Al onze klanten worden door onze instructeurs professioneel ondersteund.
Iedereen wordt persoonlijk begeleid en met regelmaat wordt de vooruitgang in kaart gebracht. Door de trainingen gevarieerd en effectief te houden, wordt naar de doelstelling van de klant toegewerkt.

Fitness voor iedereen
Is het doel afvallen, fitheid opbouwen, klachten verminderen of gewoon lekker actief bezig zijn? Van jong tot oud, iedereen sport bij Fitness Way of Life. Omdat fitness een individuele, maar toch gezellig met zijn allen, sport is, kan iedereen aan fitness deelnemen.

Uniek aan Fitness Way of Life is; iedereen moet zich thuis voelen en in een ontspannen sfeer sporten. Met 1200m2 aan fitness en ontspanning is er voor ieder wat wils.

Fitness Way of Life is wekelijks 5 ochtenden, 5 x ‘s middags & 5x ‘s avonds geopend. Dus voor iedereen geschikt, op je eigen tijd sporten, zo vaak en zo lang je wilt. En dat altijd met 100% begeleiding!

1 WEEK GRATIS FITNESS vrijblijvend ervaren
Ervaar een week lang GRATIS & VRIJBLIJVEND alle fitness- & Switching trainingen onder begeleiding van een Personal Trainer! Tijdens deze week ervaart u de basis van onze trainingen en de intensieve begeleiding die ons zo uniek maakt! Ook proeft u de ontspannen sfeer die de training compleet maakt.

Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding of maak direct (telefonisch) een afspraak en ervaar…

MAAK DIRECT (telefonisch) EEN AFSPRAAK EN ERVAAR…